Шановні працівники енергетичної галузі!

Прийміть мої найщиріші вітання з Днем енергетика!

Є такі професії, без яких повсякденне життя і людей, і організацій просто зупиняється. Одна з них – професія енергетика. Важливість її важко переоцінити, адже кожен із вас – від електромонтера до керівника – забезпечує наших споживачів одним із найнеобхідніших благ – світлом, яке несе комфорт у будинки, дитячі садочки, школи, лікарні, офіси, на підприємства. Якась аварія – і згаснуть монітори комп’ютерів, вимкнуться телевізори і радіо, перестане працювати мобільний зв’язок, зникне Інтернет, а оселі моментально зануряться в пітьму. І лише ви, люди, які віддали своє життя енергетиці, в такій ситуації можете стати справжніми рятівниками.

Ваша професія пов’язана з постійним ризиком, часто вона несе велику небезпеку, а тому вимагає стійкості характеру, пильності, глибоких знань і високих професійних навичок. Цілодобово – в будь-який час, день чи пору року – на вас звернені погляди мільйонів споживачів. І я пишаюся, що в будь-який момент ви готові впоратися з найскладнішими та найвідповідальнішими завданнями, кожного дня ви доводите свій професіоналізм на ділі, а тому наше підприємство завжди працює чітко і продуктивно.

Минають десятиліття, а енергетика так і залишається однією з найважливіших галузей економіки України. Ви ж своєю самовідданою працею сприяєте розбудові потужного енергетичного комплексу нашої країни, впровадженню сучасних енергозберігаючих технологій та екологічно безпечних енергосистем.

Тож я від щирого серця хочу привітати всіх професіоналів, які забезпечують безперебійне електропостачання у країні. Бажаю вам постійної модернізації виробництва, стабільної частоти в електромережах, безаварійної роботи, невичерпної енергії у вирішенні життєвих і виробничих завдань, гармонійного поєднання здобутків ветеранів енергетики і прогресивних ідей молодого покоління. Нехай енергія розвитку примушує постійно рухатися вперед, енергія любові зігріває ваші серця, енергія добра живе у ваших добрих ділах! І нехай вам завжди світить теплий родинний вогник – джерело натхнення, наснаги і любові!

Із найкращими побажаннями – Голова правління АТ «Чернігівобленерго» Михайло Ільницький