«Командування та колектив 65-го військового мобільного госпіталю разом із пораненими та хворими військовослужбовцями Операції Об’єднаних Сил щиро дякують за волонтерську допомогу! Ваші теплові конвектори в холодну пору року сприяють швидшому одужанню поранених та хворих захисників України» – таку грамоту Голові правління АТ «Чернігівобленерго» Михайлові Ільницькому вручили начальник Чернігівського військового госпіталю полковник медичної служби Олександр Слєсаренко та медсестра інфекційного відділення госпіталю Людмила Жолудєва 3 лютого.

– Від імені усіх працівників Чернігівського військового госпіталю я хочу подякувати вам за ту неоціненну допомогу, яку ви завжди нам надавали і продовжуєте надавати, – звернувся до Голови правління Олександр Слєсаренко. – Попередніми роками усе якось не знаходилося часу сказати про це, а тому зараз хочеться згадати добрі справи, які ви робили для нас і раніше. По-перше, ви екіпірували бійців, по-друге, коли прийшла черга наших медиків їхати в зону АТО, ви також забезпечити їх бронежителатами і касками. Коли я був начмедом під Донецьком і треба було провести серед військових екстрену профілактику проти грипу, саме «Чернігівобленерго» надіслало нам велику партію протигрипозних препаратів. Потім, коли почалися бої на Світлодарській дузі, нам була дуже потрібна допомога у ремонті коліс наших санітарних машин. У «Чернігівобленерго» знайшли необхідні камери, колеса для УАЗа, прошипували їх (бої йшли взимку і це було просто необхідно). Ми ж з бійцями 1-й батальйону 54-ї механізованої бригади просто під обстрілами ставили ці колеса і подумки дякували енергетикам. Говорити тут можна довго, бо в усі інші періоди ви також не відмовляли у наших проханнях. Востаннє ж ми звернулися до вашої компанії, коли була потрібна допомога 65-му військовому мобільному госпіталю, який зараз дислокується в містечку Часів Яр на Донеччині і спеціалізується на лікуванні коронавірусних хворих. У це небезпечне місце виявила бажання поїхати медсестра нашого інфекційного відділення Людмила Жолудєва. Вона ж і зініціювала збір гуманітарної допомоги для цього госпіталю у вигляді електроконвекторів. Допомогло у цьому знову «Чернігівобленерго». Ваші конвектори Людмила Сергіївна привезла в Часів Яр, офіційно вручила і тоді працівники госпіталю попросили її особисто передати вам цю грамоту, що ми сьогодні з радістю і робимо.

На цій позитивній ноті Людмила Жолудєва вручила Михайлові Ільницькому подяку медиків із Донеччини.

– Зараз наша країна перебуває у такій ситуації, коли всі ми маємо об’єднатися. Тож ми дуже раді, що змогли вам допомогти і таким чином зробити свій невеликий вклад у спільну справу – боротьбу із ворогом, – зазначив Михайло Ільницький. – Сподіваємось, така плідна співпраця між медиками та енергетиками триватиме і далі.