Ось і настало 8 Березня – свято весни, любові та жіночності.

Цей день особливий не лише для жінок. Адже усе найдорожче, що є у житті кожного чоловіка, – натхнення, щастя, радість, тепло і, звісно ж, кохання, пов’язане саме з жінкою. І сьогодні, наші дорогі, ми мали б вітати вас зі святом, дарувати квіти, готувати приємні сюрпризи, але… Свої корективи внесла війна.

Кажуть, у війни нежіноче обличчя, однак із цим можна посперечатися. Бо ж зараз сотні (якщо не тисячі) українок нарівні з чоловіками узяли до рук зброю, щоб боронити свою землю від російських окупантів. Інші ж підтримують наших воїнів у тилу – збирають допомогу, готують їжу, допомагають доглядати за пораненими у лікарнях. Погодьтеся, така нація, де кожен незалежно від статі, віку і якихось особистих принципів робить свій внесок у нашу спільну справу – перемогу над ворогом, точно незнищенна!

Тож любі наші дружини, дочки, мами, бабусі, подруги, колеги і всі-всі представниці прекрасної статі! Як би не було важко, а в цей непростий для всієї нашої країни час дуже важливо не втрачати бойового духу, віри у перемогу, а також оптимізму. Ви ж – наша головна підтримка і опора. Мирного неба над головою, здоров’я вам і вашим рідним, тепла і любові у серцях, а також невичерпної життєвої енергії! Ми точно переможемо, а після цього обов’язково вітатимемо вам іще з цілою низкою різних свят!

Із 8 Березня, дорогі наші жінки!

Із найкращими побажаннями – Голова правління АТ «Чернігівобленерго» Михайло Ільницький