На Чернігівщині нарешті настала тиша – російські окупанти вивели свої війська на територію російської федерації та республіки білорусь, українські військові продовжують зачищати населені пункти області, проте ситуація і досі залишається напруженою: росіяни періодично обстрілюють наш кордон і наближені до нього райони, логістичні маршрути порушені, тож із доставкою найнеобхідніших для людей товарів, а також обладнання, яке дозволило б полагодити пошкоджені мережі, є проблеми. Хоча, звісно ж, зовсім не такі, які були в період активних бойових дій.

Сказати чесно, тоді нам було дуже важко! Тож спасибі, що в цей складний час чернігівські енергетики не залишилися один на один зі своїми проблемами. Своє плече нам підставили колеги з:

·       Міністерства енергетики;

·       НЕК «Укренерго»;

·       АТ «Хмельницькобленерго»;

·       АТ «Прикарпаттяобленерго»;

·       ПрАТ «Львівобленерго»;

·       ПрАТ «Рівнеобленерго»;

·       АТ «ДТЕК Одеські Електромережі»;

·       ПрАТ «ПЕЕМ «Центральна енергетична компанія»;

·       ТОВ “Проматом”;

·       ТОВ «Електрополюс-ІФ».

Цей перелік не є вичерпним, підтримували нас багато інших волонтерів з різних куточків України. Допомагали продуктами харчування, товарами першої необхідності, електричним обладнанням, спецінструментами, засобами зв’язку, генераторами тощо. Ми дуже цінуємо вашу підтримку, адже навіть, здавалось би, найменша дрібничка допомогла нам не лише пережити той складний період, а ще й плідно працювати, відновлюючи електропостачання у всіх можливих місцях.

А тому працівники АТ «Чернігівобленерго» вкотре дякують своїм колегам та друзям! Усі ви вкотре довели, що енергетики України – одна велика дружна спільнота, де у скрутний момент є на кого покластися, де кожен готовий прийти на допомогу іншому! І ту єдність духу, яку усі ми демонструємо уже два місяці поспіль, не зламати нічим!

Разом до перемоги!

Слава Україні!