20 квітня закінчився період оплати березневих рахунків за електроенергію. Однак вимушені констатувати, що чимала частина споживачів Чернігівської області з якихось причин цих оплат так і не зробила. Як результат, з’явилася значна заборгованість за надані послуги з розподілу електричної енергії перед АТ «Чернігівобленерго».

Звісно, ми розуміємо, що в умовах війни споживачі нашої області опинилися в різних скрутних ситуаціях: в одних російські окупанти зруйнували житло, у других – розграбували, третім довелося виїхати в іншу область або ж і за кордон, четверті самі приймають у себе біженців. Не в кращих умовах знаходяться і працівники нашого підприємства, ось тільки незважаючи на всі свої особисті негаразди, вони щодня виходять на роботу, щоб забезпечити електропостачанням якомога більше своїх споживачів, адже за час активних бойових дій усі як ніколи зрозуміли, наскільки потрібна електроенергія, без якої неможливі подача тепла і води, розрахунки карткою у магазинах, користування побутовою технікою тощо.

Та щоб і надалі продовжувати надавати свої послуги, Товариству потрібні ресурси. Ми маємо закуповувати витратні матеріали для ремонту пошкоджених ліній, запчастини та пальне для техніки і, звісно ж, виплачувати заробітну плату працівникам, які весь цей час виходили на лінії, ризикуючи своїм здоров’ям і життям. Саме тому ми просимо вас якомога швидше погасити заборгованість за надані послуги з розподілу електричної енергії!

Тим же споживачам, які, незважаючи на складну ситуацію зі зв’язком та інтернетом, яка склалася протягом останнього місяця, таки змогли вчасно передали покази електролічильників та сплатити свої рахунки, ми дуже вдячні. Ви – справжні помічники нашого підприємства! Адже сплачені вами кошти дозволять компанії і надалі відновлювати лінії, виконувати роботи з усунення аварійних ситуацій, а також компенсувати споживання електроенергії лікарняними закладами , бо саме керівництво АТ «Чернігівобленерго» прийняло рішення за кошти підприємства постачати електроенергію чотирьом найбільшим лікарням – чернігівським міським лікарням №2 та №3 та обласним лікарням (дитячій і дорослій) – протягом воєнного стану! Тож своєчасною сплатою рахунку ви допоможете не лише енергетикам і собі, а й нашим лікарям, які щодня боряться за життя і здоров’я наших поранених і травмованих земляків.

Пам’ятайте: лише спільними зусиллями ми зможемо відродити нашу землю, зробити міста і села Чернігівської області ще кращими і комфортнішими, ніж вони були до початку активних бойових дій!

Миру всім і процвітання! Разом ми – велика сила, тож уже невдовзі обов’язково святкуватимемо нашу перемогу!

Слава Збройним Силам України!

Будемо дуже вдячні за поширення цієї інформації!