Дорогі друзі!

Прийміть мої найщиріші привітання з Великим святом Воскресіння Христового!

Великдень – без перебільшення одна із найважливіших подій у церковному календарі. Для кожного християнина це свято важливе і дуже особливе, адже щороку нагадує нам про міцність віри, надії і любові. А ще саме воно є символом перемоги життя над смертю, добра над злом, світла над пітьмою, віри над безнадією – перемоги усього того найкращого, за що зараз і боряться українці.

На жаль, через активні бойові дії, які уже котрий місяць тривають на території нашої країни, цього року далеко не всі українські родини зможуть сходити разом на великодню службу, зібратися за святковим столом, обійняти своїх рідних і друзів… Однак, незважаючи на всі проблеми і негаразди, у цей святковий день ми маємо, як і щороку, наповнити свої серця любов’ю, згадати про те, що кожна людина народжується для добрих помислів і справ, обдарувати оточуючих теплом і добротою. І тоді наш дух і воля обов’язково зміцніють, дадуть іще більше сил для подальшої боротьби з ворогом і, звісно ж, перемоги. Бо в тому, що на перемогу Господь благословив саме Україну, ми навіть не сумніваємось!

Мирного неба вам над головою, міцного здоров’я рідним та близьким, сімейного щастя та благополуччя! Нехай ангел-хранитель оберігає вас від усіх негараздів, зла, заздрості і непорозумінь, у ваших серцях царює душевний спокій, а серце завжди буде переповнене радістю!

Христос Воскрес!

 

З повагою – Голова правління АТ «Чернігівобленерго» Михайло Ільницький