Дорогі друзі!

Сьогодні, 28 липня, ми вперше відзначатимемо дуже значуще для українців свято – День Української Державності. Свято, яке покликане утвердити наступність більш ніж тисячолітньої історії нашої держави.

Київська Русь, Галицько-Волинське князівство, Литовсько-Руська держава, Гетьманщина, УНР, ЗУНР, Українська РСР і врешті-решт незалежна Україна – протягом усієї своєї історії наша держава пережила багато трансформацій, проте незмінним завжди залишалося одне – непохитність та монолітність українського народу.

Українці – не складова частина «триєдиного російського народу», наша мова не вийшла із «колиски трьох братніх мов», ми – окремий народ зі своєю історією, зі своїми традиціями та звичаями, зі своєю мовою. І це врешті-решт мають зрозуміти усі – від мешканців країн-сусідів до тих, хто живе на далеких континентах!

Наше ж основне завдання – навіть в умовах повномасштабної війни, яку розв’язала росія, берегти єдність, підтримувати силу духу і робити усе заради перемоги над ворогом. І це завдання ми виконаємо обов'язково!

Зі святом!

Слава Україні!

З повагою – Голова правління АТ «Чернігівобленерго» Михайло Ільницький