Повномасштабна війна з росією порушила звичний спосіб життя не лише кожного українця окремо, а й кардинально змінила плани великих підприємств і невеликих фірм. Не стало винятком й АТ «Чернігівобленерго». Замість того, щоб оновлювати мережі та впроваджувати у своїй роботі все більше і більше новітніх технологій, зараз чернігівським енергетикам доводиться ліквідовувати наслідки російської агресії – відновлювати обірвані лінії, ремонтувати пошкоджені підстанції, замінювати виведене з ладу обладнання. Що вже говорити про корпоративне життя компанії! Замість цікавих змагань, різноманітних турнірів, яскравих свят усі свої сили профспілковий комітет Товариства кинув на волонтерство. Допомога колегам, які через російську агресію залишилися без житла, дітям, які на собі відчули «радості руського миру», воїнам ЗСУ… Усі ми розуміємо – на першому плані зараз саме це і по-іншому бути просто не може! Та 29 липня допомогу і корпоративне життя в АТ «Чернігівобленерго» вирішили поєднати – провели благодійний турнір з міні-футболу, на якому кожен бажаючий – чи то гравець, чи вболівальник – міг пожертвувати посильну суму на потреби наших колег-енергетиків, які зараз боронять незалежність України у лавах ЗСУ. Працівники відокремлених та структурних підрозділів Товариства радо підтримали цю ідею. У результаті було зібрано дев’ять команд, які розділилися на три групи:

Група А

Ніжинський РЕМ

Дирекція технічна

Збірна АУП

Група В

Прилуцький РЕМ

Чернігівські МЕМ

Дирекція із забезпечення діяльності

Група С

Корюківський РЕМ

Бахмацький РЕМ

Чернігівський РЕМ

Розпочалася гра традиційно із групового етапу. Сказати, що вона була запеклою, не сказати нічого, адже у півфінал мали вийти лише чотири команди – переможець у кожній групі і найкраща команда із другим місцем. Переможцями у групах цього року стали – Ніжинський РЕМ, Дирекція із забезпечення діяльності та Корюківський РЕМ, найкращою ж командою із другим місцем – Чернігівські МЕМ. Іще чотири захоплюючі гри і переможний п’єдестал між собою розділили:

1 місце – Корюківський РЕМ

2 місце – Дирекція із забезпечення діяльності;

3 місце – Чернігівські МЕМ.

Ну і куди ж без особистих номінацій! Кращим бомбардиром турніру став Андрій Тищенко (Корюківський РЕМ), який забив аж 6 голів. Кращим захисником – Сергій Примак (Ніжинський РЕМ). Кращим воротарем – Олександр Клешня (Дирекція із забезпечення діяльності). Кращим гравцем – Владислав Татаринов (Чернігівські МЕМ).

– Цей турнір із міні-футболу однозначно був набагато цікавішим, ніж попередні, – зазначив Голова правління АТ «Чернігівобленерго» Михайло Ільницький. – Адже до останнього ми не знали, хто буде переможцем. А це означає, що наші команди завдяки тренуванням і своєму командному духу поступово зрівнялися між собою. Вдвічі ж приємніше, що все це робилося із благодійною метою.

І хоч цього разу присутніх на турнірі було не так вже й багато (зі зрозумілих причин масово вболівальників на нього не запрошували), у загальному результаті зібрати вдалося 23 тисячі гривень – тут були й індивідуальні пожертви, і кошти від підрозділів, зібрані заздалегідь, і призові, які деякі переможці після турніру кинули до скриньок.

– Наші колеги, які зараз перебувають у лавах ЗСУ, звернулися до нас із проханням придбати необхідні для їх підрозділів речі. На ці потреби ми і направимо зібрані кошти, – пояснив Голова профспілкового комітету АТ «Чернігівобленерго» Іван Тимошенко. – І обов’язково прозвітуємо про кожну витрачену копійку!