Воювати з ворогом можна не лише на передовій. І це добре знають працівники Прилуцького РЕМ. Не раз вони допомагали військовим усім, чим тільки можна допомогти, знаходячись у тилу, – плели маскувальні сітки, закуповували речі, яких не вистачало мобілізованим бійцям, а нещодавно усі разом згуртувалися, щоб зібрати кошти на машину для 58-ї ОМБр, де проходить службу їхній колега – провідний бухгалтер Прилуцького РЕМ Сергій Гладченко.

– Сергій Леонідович був мобілізований до лав Збройних Сил України ще у 2014 році, рік провоював у зоні АТО і повернувся на роботу, а 24 лютого минулого року з самого ранку знову пішов у військкомат і зараз захищає незалежність України у складі 58-ї окремої мотопіхотної бригади, – розповідає головний бухгалтер Прилуцького РЕМ Лариса Коптєва. – Брат Сергія Олексій Гладченко разом із дружиною Катериною постійно допомагали хлопцям із 58-ї бригади усім необхідним. Так, минулого року навіть придбали для них автомобіль «OPEL Frontera». Він дуже допомагав нашим військовим, однак після тривалих боїв авто вийшло з ладу. Олексій та Катерина знайшли евакуатор, щоб забрати машину у Прилуки і відремонтували її. 31 січня автівка знову поїхала на передову, однак прослужила військовим лише півтора місяця. Ремонтувати її знову нерентабельно, тому Олексій і Катя вирішили зібрати кошти на другу машину. Оскільки сума збору чимала, звернулися по допомогу і до нас.

Ініціативна група РЕМу – інженер оперативно-диспетчерської групи Володимир Сич, головний бухгалтер Лариса Коптєва та начальник групи господарського забезпечення Людмила Мажна за підтримки директора РЕМу Андрія Бордовіцина розпочали свій збір.

– Уже маємо 42 тисячі гривень. Це добровільні внески працівників РЕМу, служби транспорту і логістики та відділу експлуатації будівель і споруд. Люди ж продовжують жертвувати гроші і далі, – каже Лариса Коптєва. – Не всі українці можуть піти на передову, щоб зі зброєю в руках захищати свою батьківщину. Тож ті, хто залишився в тилу, мають усіляко допомагати воїнам, які за свободу готові покласти своє життя. Ось і ми робимо свій невеликий внесок. Лише так, разом, і здобувається Перемога.

Усього на автомобіль для військових 58-ї ОМБр треба зібрати 4,3 тисячі доларів, що за теперішнім курсом складає близько 175 тисяч гривень. Приєднатися до збору можете і ви.

Карти для переказу:

ПриватБанк №4149 4993 8352 9466 (Гладченко Катерина Андріївна)

Monobank №4441 1144 6760 6313 (Гладченко Олексій Леонідович).

Долучайтесь! Наш колега та його побратими будуть вам дуже вдячні!