До літніх канікул залишився всього місяць, а отже пора планувати відпочинок для дітей. Щороку профспілковий комітет АТ «Чернігівобленерго» озвучував цілу низку пропозицій для працівників компанії, але повномасштабна війна внесла свої корективи. Морські курорти, на жаль, стали фактично недоступними, та не варто засмучуватись, адже є хороша альтернатива – дитячо-сімейний табір «АRTEK zakarpathia», розташований у місті Іршава Закарпатської області. І діти наших енергетиків цього року вже встигли кілька разів там відпочити – цілими групами вони виїжджали туди під час зимових та весняних канікул.

– Хоч моря поряд і немає, «АRTEK zakarpathia» пропонує дуже гарну програму відпочинку. У самому комплексі є літній басейн, тренажерна зала, кілька універсальних залів для хореографії та фітнесу, спортивний майданчик, велика актова зала для проведення свят. Також щодня для дітей організовують різні заходи – екскурсії, майстер-класи, гуртові розваги. Ну і величезний плюс цього табору – тут є заняття із психологом, направлені на психологічну реабілітацію та соціальну адаптацію дітей, які постраждали внаслідок рашистського вторгнення, – розповідає голова профспілкового комітету АТ «Чернігівобленерго» Іван Тимошенко. – Відгуки наших працівників, які вже відправляли туди своїх діток, дуже позитивні. Діти повернулася додому з купою позитивних емоцій і бажанням ще раз відвідати це місце.

І така змога є! На наших дітей «АRTEK zakarpathia» чекає із 12 червня. Тож, якщо ви ще не спланували літнє дозвілля своєї малечі, є над чим подумати.

За більш детальною інформацією звертайтесь у профспілковий комітет Товариства.