Із 27 квітня у ландшафтного парку сім’ї Добруцьких «Добропарк», що під Києвом, розпочався традиційний сезон цвітіння тюльпанів, який триватиме до кінця травня. Звісно ж, залишити цю подію без уваги профспілковий комітет АТ «Чернігівобленерго» не міг, тим більше зараз, коли людям, як ніколи, потрібні гарний настрій і позитивні емоції, а тому вихідними дружною командою енергетики вирушили туди на екскурсію.

– Працівники нашої компанії на собі відчули, що таке справжня війна. Хтось разом із родинами тікав з міста просто під обстрілами, хтось під час бомбардувань ховався в укриттях, хтось жив в окупації, хтось втратив житло, а хтось – друзів або навіть і рідних. Без перебільшення можна сказати, що війна не обійшла стороною жодного нашого енергетика, більшість досі потребує психологічної реабілітації, тож такі заходи, як екскурсія в «Добропарк», можна навіть назвати додатковою терапією прекрасним, – говорить голова профспілкового комітету АТ «Чернігівобленерго» Іван Тимошенко. 

На жаль, минулого року від навали рашистів добряче постраждав і сам «Добропарк». Протягом лютого-березня ворог завдавав нещадних ударів по його території. Було повністю знищено головний будинок, у якому розміщувалася Резиденція Доброчара, пошкоджено всі інші будівлі, розбомблено весь транспорт та техніку. Навіть садові інструменти, якими оброблялися квітучі поля парку, рашисти спромоглися забрали з собою. Однак уже у квітні після відходу ворогів працівники «Добропарку» вийшли на зв’язок зі своїми клієнтами і почали відновлення. І ось за рік ми знову можемо насолоджуватися цією неперевершеною квітучою красою!

– У таких місцях душа відпочиває, – говорять енергетики. – Коли ходиш повз ці квітучі галявини, вдихаєш цей солодкавий аромат, виникає відчуття, неначе нічого страшного не сталося, неначе все тихо і спокійно, як і раніше, до війни… Тут однозначно треба побувати кожному, щоб, нехай і ненадовго, знову зануритися у мирне життя, де є місце лише доброму і гарному.