І знову вихідними енергетики вирушили у подорож рідними краями. Цього разу вони завітали одразу у два чарівних місця – Парк природи «Беремицьке», що в селі Беремецьке на Козелеччині, та на Зелену ферму «Копиця сіна», що в сусідньому Пархимові. 

– «Беремицьке» – це направду унікальний парк дикої природи, аналогів якому в Україні більше немає, – говорить голова профспілкового комітету АТ «Чернігівобленерго» Іван Тимошенко. – Складається він із двох частин – туристичної та заповідної. На туристичній частині – конюшні, де, до речі, можна покататись верхи, дізнатись історію кожної породи, особливості утримання та розведення коней, міні-зоопарк із найменшими тваринами з різних куточків світу, «Музей диких котів», в якому можна відвідати 3Д-екскурсію, а також побачити наживо усіх представників роду котячих, що проживають на теренах України, лосевольєр, де утримуються врятовані працівниками парку лосі та багато інших цікавинок. А в заповідній частині, яка втілила в себе ідею ревайлдингу (відновлення екосистеми), можна поспостерігати і за дикими тваринами – нащадками тих, які споконвіку жили на території Полісся. Не дарма кажуть, що «Беремицьке» – місце, де панує гармонія людини з природою. Це кожен з енергетиків-відвідувачів відчув на собі. А ось «Копиця сіна» – це вже зовсім інша історія, але не менш цікава. Ягідна екоферма з міні-зоопарком, де в сезон можна поласувати різними ягодами та придбати інші натуральні продукти харчування, також уже має чимало прихильників.

Багато гарних краєвидів, цікавих локацій, нових знань – черговий тур вихідного дня не пройшов для енергетиків дарма.

– Цього року такі заходи стали дуже популярними серед працівників нашої компанії, – каже Іван Тимошенко. – А тому ми із задоволенням відшукуватимемо нові місця відпочинку, в яких ще жодного разу не були, щоб такі екскурсії були не лише приємною розвагою для дітей та дорослих, а й виконували пізнавальну функцію. Адже чим більше таких місць ми відвідуємо, тим краще розуміємо, наскільки наша країна цікава, неповторна, гарна і багата на дива. Треба лише озирнутися навколо!