Дорогі друзі!

Від щирого серця я вітаю вас з прийдешнім Новим роком!

2023 рік був не менш складним, ніж попередній, адже усі ми і досі живемо безкінечним 24 лютого 2022-го. Дефіцит електроенергії, блекаути, обстріли, зруйновані домівки, втрачені життя… Попри це ми не здалися, не втратили віри та мужності. Ми вистояли, стали суворими і незламними і далі продовжуємо гідно тримати військовий та енергетичний фронти країни, відстоювати енергетичну незалежність і свою свободу.

За цей час кожен із нас зрозумів, що найголовніші цінності у житті – це зовсім не гроші, статус чи визнання, а мирне небо над головою, рідні поряд і можливість жити у вільній країні. Тож нехай Новий рік виконає головне бажання усіх справжніх українців – принесе Україні велику Перемогу і довгоочікуваний мир! Нехай всі сім’ї нарешті зустрінуться й об’єднаються, на вулицях залунають веселі розмови і щирий сміх, а донати українців підуть на відбудову міст і сіл.

Ну й окремо цього дня хотілося б подякувати і побажати усіляких гараздів нашим захисникам. Саме завдяки вам ми зараз можемо вітати своїх рідних, саме завдяки вам ми можемо працювати у відносно спокійних умовах, і саме завдяки вам ми ані на хвилину не втрачаємо віри у світле майбутнє нашої країни. Низький уклін кожному українському воїну і величезна шана! Кожного із вас ми чекаємо удома – живим і здоровим!

Зі святом, українці! Щасливого Нового року!

 

З найкращими побажаннями – Голова правління АТ «Чернігівобленерго» Сергій Фелик