28 лютого відбулося нагородження переможців Відкритого турніру з футзалу «Незламні-ІІ», що проходив протягом січня та лютого у Чернігові. Участь у ньому взяли десять команд різних силових підрозділів, підприємств та громад. Не дивно, що була серед них і команда АТ «Чернігівобленерго», адже саме футбол є одним із найулюбленіших видів спорту енергетиків.

– Це вже другий турнір «Незламних» і ми із задоволенням приєдналися до інших ентузіастів, які хочуть популяризувати у Чернігові спорт загалом і футбол зокрема, прагнуть підвищувати свою спортивну майстерність й ефективно обмінюватися досвідом, – говорить голова профспілкового комітету АТ «Чернігівобленерго» Іван Тимошенко. – У попередньому турнірі взяло участь одразу дві команди нашого підприємства, усього учасників було вісім, однак досягти призового місця нам, на жаль, так і не вдалося. Зовсім трошки не вистачило тоді молодіжній збірній «Чернігівобленерго», щоб увійти у трійку переможців. Аналіз помилок, тренування – і ось цього разу вона вже на почесному третьому місці, поступившись першістю лише командам «Гончарівське-Політехніка» (1 місце) та «Хвиля» (2 місце).

До речі, як і на попередньому турнірі, у кожної команди-учасниці було ще й по одному особливому кубку – вручали його найкращому гравцеві. В команді «Чернігівобленерго» такий кубок дістався електромонтеру групи експлуатації приладів обліку Чернігівських МЕМ Владиславу Татаринову.

– Звісно, третє місце – це не межа наших бажань, – каже Іван Тимошенко. – Старатимемось, щоб наступного разу результат був іще кращим, бо потенціал для цього у нашої команди точно є!

І дійсно, свою незламність енергетики демонстрували вже не раз, причому не лише у футболі. Спорт – гарна можливість відволіктися від важких буднів, які у деяких наших колег і досі проходять під обстрілами.

– І ця можливість у нас з’явилася завдяки українським захисникам, – наголошує Іван Тимошенко. – Тому вкотре дякуємо їм за стійкість і не припиняємо своєї допомоги військовим. Сила, єдність та підтримка – лише разом ми зможемо нарешті здобути таку довгоочікувану Перемогу!