Нарешті випав довгоочікуваний сніг, а разом з ним на голову посипалися і неприємності. Через налипання мокрого снігу знеструмлено понад 200 населених пунктів Чернігівської області. Найбільше від негоди постраждали населені пункти Бахмацького, Прилуцького, Ічнянського, Ніжинського, Козелецького та Чернігівського районів.

  Енергетики працюють в посиленому режимі. На ліквідацію аварій в електромережах було залучено 52 бригади, 150 електромонтерів, 52 одиниці спецтехніки Товариства. Енергетики планують завершити усі відновлювальні роботи до кінця дня.

  До кінця дня ремонтні бригади Товариства планують відновити електропостачання у всіх знеструмлених населених пунктах Чернігівської області.

  АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» звертається до жителів області з проханням! Не забувайте, що обірвані проводи майже завжди знаходяться під напругою і наявність або відсутність напруги на них можна визначити тільки за допомогою спеціальних приладів. Тому, категорично забороняється не тільки доторкатися, а навіть наближатися до обірваних проводів, які лежать на землі, на відстань ближче 8 метрів. Забороняється також доторкатися до обірваних проводів різного призначення, що звисають з опор повітряних ліній, дерев і будинків.