Загроза поширення вірусу COVID-19 вимагає не тільки ефективних дій влади та професійної роботи медиків, але й об’єднання зусиль широкої громадськості, бізнесу, благодійників, усіх небайдужих громадян. Як соціально відповідальний бізнес АТ «Чернігівобленерго» продовжує надавати благодійну допомогу медикам у їх нелегкій боротьбі з пандемією коронавіруса. Забезпечення безперебійним електропостачанням медичних закладів на час введення надзвичайної ситуації є пріоритетним завданням Товариства. Для медиків безперебійне живлення вкрай важливе. Обладнання має працювати цілодобово, бо навіть короткочасні перерви в електропостачанні можуть мати незворотні наслідки. Аби медпрацівники не боялися стрибків напруги та нічого не завадило їм у боротьбі з недугою, Товариство на час карантину передало у безкоштовне користування сім дизельних та бензинових генераторів медичним закладам Чернігівської області. Автономними джерелами живлення забезпечили Чернігівську обласну дитячу лікарню, Борзнянську, Ніжинську, Козелецьку, Семенівську, Прилуцьку і Талалаївську центральні районні лікарні, де є спеціальні інфекційні відділення.

  Не зважаючи на всі карантинні заходи, які зараз діють в області, працівники Товариства продовжують виконувати покладену на них місію - забезпечення безперебійного та надійного електропостачання і поряд з цим долучаються до підтримки ініціатив у боротьбі з коронавірусом. Нагадаємо, на початку квітня колектив Товариства перерахував одноденну заробітну плату на благодійні рахунки медичних закладів області за місцем працевлаштування наших співробітників. Спільними зусиллями вдалося зібрати близько півтора мільйона гривень.

 Будьте свідомими, відповідальними щодо свого здоров'я та здоров'я оточуючих людей. Ми працюємо, а Ви, за можливості, залишайтеся вдома.