«Пам’ятай! Струм – це небезпечно»: переможців конкурсу дитячої творчості визначено

 

  Близько 60 тематичних малюнків надіслали діти та онуки працівників АТ «Чернігівобленерго» для участі у конкурсі «Пам’ятай! Струм – це небезпечно». Конкурс дитячої творчості присвятили Всесвітньому дню охорони праці, який відзначається 28 квітня. Використання творчих здібностей дітей та залучення до цього процесу їх батьків може бути одним зі шляхів вирішення зовсім «не дитячих» проблем у сфері охорони праці.

 Основними критеріями оцінювання стали не тільки оригінальність задуму та майстерність, але й актуальність та розуміння теми безпеки. Такі конкурси якраз і покликані яскраво проілюструвати і донести до кожної дитини інформацію про найважливішу цінність життя. Після розгляду та обговорення конкурсних робіт компетентне журі визначило переможців. Призові місця розподілили наступним чином.

- у першій віковій категорії (6-9 років) перемогу здобула Поліна Ребенок,  почесне ІІ місце посів Азаров Арсен і ІІІ місце у Насті Кекух.

- у другій віковій категорії (10-13 років) перше місце у  Насті Чаус, Катя Сивченко  виборола 2 місце, і третім став Андрій Опенько;

- у третій віковій категорії (14-17 років) переможцем став Ярослав Сивченко, друге місце здобула Світлана Басиста, Руслан Дем‘яненко посів третє місце.

 Усі переможці отримали грамоти, ласощі та цінні призи. Без заохочувальних подарунків не залишився жоден учасник конкурса. Дитячі творчі роботи було виставлено в холі управління Товариства.