Вбирайся в національний одяг і вигравай призи. До Дня вишиванки АТ «Чернігівобленерго» організувало фотоконкурс «Енергетики – справжні українці». На робочому місці, в родинному колі, в незвичних місцях, автентичних до українського фольклору, з колективом або індивідуально, головна вимога – у вишиванці.

  95 яскравих світлин надійшло до профспілкового комітету Товариства. Всі фото радували око та тішили серце. Однак, вирішальне слово - за журі. З 10 кращих робіт потрібно було обрати ті, що найбільше вирізняються розкриттям заданої тематики, емоційним впливом та оригінальністю задуму.

  Дякуємо всім, хто долучився до конкурсу та надіслав свої фото. Завдяки Вам ми побачили багато колоритних фото щасливих людей. Наразі переможцем конкурсу став керівник ВТГ Прилуцького РЕМ Олександр Лобко. Національне вбрання– не просто чарівний орнамент на гарній тканині, а символ родинного тепла та багатої української душі. Саме такі теплі емоції викликала світлина Олександра, на якій вся родина енергетика у вишиванках. Журі одноголосно визнало її кращою. За перемогу – грошова премія у розмірі 3000 грн.

 

Вразив журі і козак з люлькою та шаблею. За таке колоритне фото електромонтеру ГЕПО Прилуцького РЕМ Олександру Бойко присвоїли почесне друге місце і призові 2000 грн.

 

Почесне третє місце посіли три Олени - Олена Новик, Олена Сергіянська, Олена Бакуменко. Без вичурних інтер’єрів справжні україночки, бухгалтерки Чернігівських МЕМ, виглядали надзвичайно аутентично і не залишили байдужими жодного з членів журі.

 

Грамотою за креативний підхід відзначили колектив Чернігівського РЕМ.

 

  Вітаємо переможців та бажаємо, щоб Ваша вишиванка завжди залишалась Вашою святинею та оберегом.