Свідомий абонент отримав свій заслужений приз. 235 показів електролічильників передала мешканка м. Бобровиця Віра Йосипівна Водяна через бот-аккаунт у Viber і отримала 500 грн. на оплату за спожиту електроенергію. Віра Йосипівна взяла участь в акції «Більше показів електролічильників». Учасник конкурсу мав бути приєднаним до Viber-bot (http://chernihivoblenergo.com.ua/in_viber) або Telegram-bot АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» (http://chernihivoblenergo.com.ua/in_telegram) та передати через ці сервіси якомога більше актуальних показів електролічильників як за своїм особовим рахунком, так і за особовими рахунками інших побутових споживачів електроенергії. Працівники товариства до участі в акції не допускалися.

  Подарунковий сертифікат переможниці вручив Директор комерційний АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» Роман Бондар. Подякував жінці за активність, адже використання споживачами сучасних технологій виводить процеси отримання послуг на рівень більш високої якості й комфорту.

  «Переваги оцінила вже давно. Насправді, це дуже зручно і просто. За лічені хвилини ти передаєш покази, уникаючи необхідності щомісяця звертатися до операторів компанії, стояти в чергах. Передаю не лише за себе, а й за сусідів, знайомих. Задоволена, що отримала від АТ «Чернігівобленерго» 500 грн на особовий рахунок, тепер можна чотири місяці не сплачувати за електроенергію», - каже Віра Йосипівна.

  Пенсіонерка з сучасними технологіями на «ти». Будучи соціально-активною людиною, ніколи не відмовляється допомогти передати покази сусідам, знайомим. Їй не важко, а людям приємно.

  Загалом через бот-аккаунт у Viber та за допомогою месенджера Telegram щомісячно передається уже понад 75 000 показів електролічильників. Користуватися безпечними та зручними сервісами енергетики закликають усіх споживачів електроенергії.

  Нагадаємо: передавати покази окрім вищевказаних, можна на офіційному сайті АТ «Чернігівобленерго» (http://chernihivoblenergo.com.ua/ ) онлайн без реєстрації; через «Особистий кабінет», відправивши SMS на номер 067- 210-03-10 або 050- 210-33-10; автовідповідач – (0462) 772 – 902; кол-центр – 0 800 210-310; (0462) 772-901; для користувачів дискових телефонів - (0462) 772-903.