Центр соціально-психологічної реабілітації дітей служби у справах дітей Чернігівської ОДА, що у селі Хмільниця. Сьогодні тут проходять реабілітацію 38 вихованців віком від трьох до вісімнадцяти років. Талановиті, розумні, активні, однак кожен зі своїми переживаннями та родинними проблемами. Попри малий вік життя їх вже добряче пошарпало. Кожен візит гостей для дітвори - це справжнє свято. 1 червня, в День захисту дітей, до центру завітали представники АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО». Від профспілкового комітету товариства діти отримали подарунки, на які так довго чекали – телевізор, спортивний інвентар, розвиваючи ігри та, звичайно, солодощі кожному. Голова профспілки Іван Тимошенко привітав дітвору зі святом, побажав хлопчикам та дівчаткам міцного здоров'я, успіхів, щасливого дитинства, розуміння з боку дорослих, сяючих посмішок і пообіцяв, що це не останній візит енергетиків. «Це наш маленький внесок в ту велику щоденну роботу, яку проводять з дітьми вихователі», - зауважив Іван Тимошенко..

  Директор центру соціальної реабілітації Олена Лукашенко висловила вдячність товариству за увагу до їх закладу і сподівання, що підтримку відчуватимуть і надалі.

  Втомлена від карантину дітвора одразу ринула до подарунків. Тепер можна досхочу грати і в волейбол, і в бадмінтон. А навзаєм подарували гостям свої щасливі сяючі посмішки.