Дорогі друзі!

  Прийміть найщиріші вітання з нагоди одного з найвеличніших християнських свят – Дня Святої Трійці, яке в народі називають Зелені свята. В цей день ми вшановуємо всемогутнього триєдиного Бога.

  Зелені свята символізують оновлення світу, розквіт життєвих сил, примножують прагнення жити в мирі та творити добрі справи на рідній землі. Свято Трійці є торжеством віри в Бога, духовності та моральності, вселяє віру в торжество добра. Віриться, що у день Сходження Святого Духа світ стає кращим, доброзичливішим і світлішим. Тож нехай в цей день разом зі свіжою зеленню в наші домівки входить мир та Божа благодать, а людські серця наповнюються добром, любов’ю, щирістю і всепрощенням.

  У дні Зелених Свят люди прикрашають свої домівки молодим зеленим гіллям і використовують його як оберіг.Тож, незважаючи на складний час, нехай свято Трійці зміцнить в ваших серцях віру і надію, додасть сил і об'єднає для нових звершень і корисних справ на благо кожної людини і нашої країни. Щастя, благополуччя та Божої ласки кожній родині.