Тільки-но вщухли емоції від футбольних баталій, як енергетики зустрілися на новозбудованому спортивному майданчику задля участі у Чемпіонаті з волейболу. 12 команд, до яких увійшли представники відокремлених та структурних підрозділів АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» і ТОВ “ЕНЕРА ЧЕРНІГІВ” боролися за право називатися кращими. Змагання проводилися по круговій системі на І етапі та по системі плей-офф на ІІ етапі. Змагання урочисто відкрили Директор технічний Сергій Фелик та Голова профспілки Іван Тимошенко. Чемпіонат, що проводився у рамках святкування 25-річчя Товариства, видався “бойовим” та видовищним. Кожна з команд запекло боролася за кожен м’яч і за кожне очко. Численні вболівальники палко підтримували свої команди і вселяли віру в перемогу. А будь-яка перемога – це результат спільних зусиль, майстерності та злагоджених дій. Як показала гра, цього вдалося досягти не усім. За результатами виступів лауреатом турніру в номінації "Кращий гравець" став контролер енергонагляду Ріпкинської енергозбутової дільниці Чернігівського РЕМ Сергій Лисенко. Краща команда підтримки – ТОВ «ЕНЕРА ЧЕРНІГІВ». Третє місце впевнено посіла команда Апарату управління. А от фінальний поєдинок між Чернігівським РЕМ та Прилуцьким РЕМ можна назвати не просто запеклим, в навіть драматичним. Вболівальники не розслаблялися ні на мить, а, затамувавши подих, схвильовано слідкували за видовищною грою команд. З рахунком 2:1 першу сходинку п’єдесталу вибороли чернігівські енергетики.

«Цей чемпіонат з волейболу вже другий. У порівнянні з попереднім, рівень підготовки команд суттєво зріс, як і рівень підтримки. Ніхто раніше не знав про таку команду, як Чернігівський РЕМ. Зараз вони показали, що дійсно вміють грати у волейбол» - відзначив Голова правління АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» Михайло Ільницький.

  Команда, яка здобула перемогу в змаганнях, та команди, які посіли друге та третє місця, були нагороджені кубками, грамотами та грошовими винагородами. Крім того, всі команди-учасники отримали заохочувальні грошові винагороди.

Щиро вітаємо переможців та бажаємо нових спортивних звершень та перемог!