31 липня 1995 року. Після проведення корпоратизації державного енергопостачального підприємства «Чернігівобленерго» на його базі засновано Державну акціонерну енергопостачальну компанію. Сьогодні АТ «Чернігівобленерго» відзначає свій ювілей. 25 років успішної роботи на енергетичному ринку. На жаль, через карантин реалізувати усі заплановані святкові заходи не вдалося. Але зустріч з ветеранами енергетики вирішили не скасовувати. Це вельмишановані люди, які стояли у джерел енергетичної справи. Вони живі легенди становлення та розвитку наймогутнішої галузі економіки країни. І сьогодні вони діляться своїм досвідом і мудрістю з молодим поколінням. У легкій і невимушеній атмосфері спілкування гості збиралися на свято. Їм цікаво було побачити, чим сьогодні живе Товариство. Згадували ще ті час, коли не було такої потужної техніки, а опори повітряних ліній доводилося ставити вручну. Коли ще підлітками вмикали лінію в населеному пункті, а люди тріумфували та кричали «Ура»!

 «Відтоді пройшло багато часу і за останні кілька років відбулися фундаментальні зміни, - зауважив Голова правління АТ Чернігівобленерго» Михайло Ільницький. - Це і реформа енергоринку, і реорганізація Товариства, що дало можливість збільшити заробітну плату фахівцям Товариства і тим самим мотивувати людей влаштовуватися на роботу до АТ «Чернігівобленерго». Сьогодні ми прагнемо досягати ще більших результатів.»

Шановні гості щиро подякували нинішньому керівництву Товариства за гарну можливість спілкування та за увагу до ветеранів енергетики.

 На знак глибокої поваги та шани кожному з ветеранів подарували грамоти, значки та книгу «Історія. Події. Люди». До речі, це вже третє видання. Присвятили книгу саме 25-річному періоду діяльності підприємства «Чернігівобленерго», як акціонерного товариства. Автори книги прагнули знайти цікавинки, оригінальні фотографії, документи, які б відтворювали історію Товариства.. В книзі описуються етапи реформування компанії, її організаційна модель. Місія. цілі та пріоритети. Один з авторів книги – Голова ради ветеранів Леонід Приступа. Він згадав, що довелося пройти енергетикам. Їм довелося пережити не одну реорганізацію. На своїх плечах несли весь тягар становлення та розвитку галузі і підприємства зокрема. З вітальним словом до гостей звернувся і голова профспілкового комітету Іван Тимошенкою.

  Присутні ветерани охоче згадували часи своєї роботи. Розповідали про багатьохсвоїх колег, деяких з них на жаль вже немає в живих. Після офіційної частини разом з керівництвом Товариства зробили фото на довгу та приємну згадку. І вже за годину гості отримали їх у фоторамці.

 Їх оптимізму і жаги до життя ще може позаздрити і молодь. Вони ще запросто можуть забити гол у ворота. Ветерани енергетики зголосилися спробувати свої сили на новозбудованому стадіоні, що на водно-лижній базі «Енергетик». Тут за частуванням вони і продовжили ділитися своїми душевними спогадами.