15 вересня 2020 року у літньому театрі центрального парку культури і відпочинку Чернігова відбулася друга обласна конференція політичної партії «Рідний дім» та урочисте представлення громадськості кандидатів у депутати в Чернігівську обласну та Чернігівську міську ради. Прибули кандидати в депутати і на посади глав ОТГ і міських голів, прихильники партії, активісти та волонтери.

Серед провідних кандидатів у Чернігівську обласну раду від партії «Рідний дім» - Голова Правління АТ «Чернігівобленерго» Михайло Ільницький.


«Готовність енергетиків взяти участь у місцевих виборах, що відбудуться 25 жовтня 2020 року, це виважене рішення людей, які вболівають за долю Чернігівщини та мають велике почуття відповідальності за її майбутнє. Ми впевнені, що тільки об’єднавши наші зусилля з професійною командою Владислава Атрошенка, яка віддана, насамперед, інтересам громади, зможемо покращити якість надання своїх послуг для жителів сіл та міст Чернігівщини. Довіра, надана нам, від партії громад Чернігівщини, не тільки мотивує нас, але і змушує до вдосконалення виробничих процесів: підвищення рівня надійності розподілу електроенергії, зниження тривалості відключень та перерв в електропостачанні, а також технологічних витрат в електромережі для підтримки майбутнього зростання», - зазначає Голова Правління АТ «Чернігівобленерго», кандидат в депутати Чернігівської обласної ради від партії «Рідний дім» Михайло Ільницький.


Партія громад Чернігівщини «Рідний дім» - це не одна з багатьох, а єдина політична партія, яка має не політичні амбіції, як , наприклад «київські політичні партії», а працює для вирішення конкретних справ кожного села, міста та громади.


«Я веду цю команду для того, щоб зробити Чернігів, села та міста Чернігівщини цікавими, комфортними і безпечними. Для того, щоб закріпити й продовжити ті зміни, які ми впроваджували в Чернігові протягом п'ять років. У моїй команді лише кандидати, а після 25 жовтня - депутати всіх рівнів від партії «Рідний дім», яким притаманні: уміння працювати з людьми, високі моральні якості, порядність та професіоналізм. Хочу подякувати всім за згоду, за розуміння єдиної для всіх нас цілі: зробити життя людей в наших містах, селах, ОТГ, — краще. Розуміння того, що сильне самоврядування - це фундамент сильної, заможної України» - зазначає лідер партії «Рідний дім», чинний Чернігівський міський голова та кандидат на цю посаду знов, Владислав Атрошенко.

Представництво енергетиків у місцевому самоврядуванні — це основа для розвитку всіх сфер економіки та успішного розв'язання соціальних питань громади Чернігівщини.