Шановні чернігівці! Щиро вітаю Вас із Днем міста!

Пишаюсь тим, що живу і працюю в Чернігові.

Сьогодні Чернігів - місто, яке демонструє динамічний розвиток і з кожним роком набуває нового вигляду за якістю доріг, кількістю народжених дітей і збудованих для них дитячих садків та шкіл, добробутом мешканців, рівнем розвитку  інфраструктури, економіки та послуг.

Економіка і суспільство залежать від зручної, надійної і доступної енергії. З огляду на це, ми працюємо в тісному діалозі з реальною економікою та суспільством. Ми впевнені, що тільки об’єднавши наші зусилля з людьми, які віддані інтересам громади, зможемо покращити якість життя наших міст та сіл.

АТ «Чернігівобленерго» цілодобово надає послуги з розподілу електричної енергії для забезпечення роботи галузей, які підтримують життя громад. Ми освітлюємо, опалюємо та охолоджуємо будинки і робочі місця, забезпечуємо рух та роботу транспортних системи, які доставляють нас на роботу, в школу чи до місця проведення відпустки. Ми працюємо, щоб в оселях чернігівців завжди було світло і затишно.

Ми підтримуємо енергооб'єкти системи розподілу у технічно справному стані для нашого спільного добробуту й процвітання. Наші оперативно - виїзні бригади на цілодобовому зв’язку з громадою Чернігівщини.

Шановні чернігівці!  Позитивні зміни, які динамічно відбуваються сьогодні в Чернігові та довіра, надана нам, не тільки мотивує, але і змушує постійно вдосконалювати виробничі процеси.

Своїми конкретними справами ми робимо все можливе, щоб Ви були задоволені високою якістю наших послуг, щоб Ваше життя у місті Чернігів стало кращим.

Щиро бажаю всім міцного здоров’я, натхнення, родинного затишку, миру та добробуту. А Чернігову – відродження та процвітання!

З повагою, Голова правління АТ «Чернігівобленерго» Михайло Ільницький