14 жовтня українці відзначають одразу три великі свята – День захисника України, День Козацтва та свято Покрови Пресвятої Богородиці.

Історія національно-визвольної боротьби українського народу сягає століть. На прикладах мужності і самопожертви виросло нове покоління Героїв. Сьогодні зі зброєю в руках вони боронять рідну землю, захищаючи її суверенітет і територіальну цілісність. Своєю мужністю і патріотизмом творять нову сторінку історії нашої держави, примножують славу рідного краю.

Шановні наші захисники, учасники Операції об’єднаних сил на Сході України, військовослужбовці! Прийміть вітання з нагоди Вашого свята і щирі слова вдячності за самовіддане служіння Україні! Ваш патріотизм і мужність дарують співвітчизникам спокій та впевненість у завтрашньому дні, а також надію на щасливе мирне життя у вільній країні.

  Нехай Пресвята Богородиця захищає Вас і Ваші родини від лиха, а овіяне славою свято додасть Вам енергії та оптимізму, прагнення примножувати свій внесок у будівничий потенціал та оборонну міць своєї держави!

 

Слава Україні! Героям слава!