День захисника України сповнений глибоким змістом. Адже відзначають його 14 жовтня у світле свято Покрови Пресвятої Богородиці. Це найкращий день для того, аби вшанувати наших мужніх захисників, які демонструють свій кровний зв’язок зі славними козаками, боронячи Батьківщину та її народ від ворожих зазіхань та агресії. Серед них і працівники АТ «Чернігівобленерго», які брали участь у зоні проведення Операції Об’єднаних Сил на Сході України. Електромонтери. диспетчери, водії, електрослюсарі – 55 енергетиків Чернігівщини виконували священний обов’язок захисту рідної землі.

  Привітав енергетиків зі святами Голова правління АТ «Чернігівобленерго» Михайло Ільницький. «У день урочистих свят - Дня захисника України та Покрови Пресвятої Богородиці - від усього серця бажаю Вам міцного здоров’я, добра, миру, щастя і благополуччя. Відчуття власної гідності та внутрішньої свободи дає сили нашим колегам – працівникам АТ «Чернігівобленерго»- проходити всі випробування та гарт неоголошеної війни на сході України. Від початку мобілізації 55 енергетиків взяли участь в антитерористичній операції. Це чи не найбільше серед усіх енергетичних компаній України. У глибокій пошані схиляємо голови перед лицарством та мужністю, відвагою та самовідданістю наших захисників. Патріотично налаштовані на перемогу працівники «Чернігівобленерго» служили і продовжують служити своїй країні. Всі працівники, які брали участь в АТО та ООС за мужність і героїзм , виявлені під час захисту державного суверенітету і територіальної цілісності, відзначені державними нагородами. Я бажаю усім незгасної енергії, Божого благословення, мирного неба, міцного здоров’я, родинного затишку, добробуту і впевненості у прийдешньому дні», – зазначив Михайло Ільницький.

Працівники АТ «Чернігівобленерго», які брали участь у зоні проведення Операції Об’єднаних Сил, отримали подарунками від адміністрації та профспілкового комітету Товариства.