Популяризуємо настільний теніс, підвищуємо спортивну майстерність та залучаємо працівників до занять фізичною культурою та спортом. Адміністрація та профспілковий комітет АТ «Чернігівобленерго» організували чемпіонат з настільного тенісу й на один день змінили робочий розпорядок на дружні змагання. В приміщенні клубу настільного тенісу «СПІН» за перемогу змагалися команди Апарату управління та відокремлених підрозділів «Чернігівобленерго».

 Учасників протягом турніру супроводжували гарний настрій, щирі емоції та спортивне напруження. Свято спорту з самого початку і до кінця проходило в дружній атмосфері. Усі бажаючі могли подивитися змагання та підтримати своїх колег і товаришів.

  Змагання між гравцями відбувалося до двох перемог, з партіями до 11 очок. Командні місця визначалися по найменшій сумі зайнятих місць всіма членами команди. Усі учасники показали, на що вони здатні. Серед вболівальників панувала чудова атмосфера. Ніхто не міг передбачити, хто зрештою здобуде перемогу. Тож, можна відмітити, що змагання пройшли у дусі дружнього протистояння.

  За остаточними підсумками суддівських протоколів в особистому чоловічому заліку перемогу здобув контролер Ріпкинської дільниці Чернігівського РЕМ Сергій Лисенко, срібло виборов провідний інженер договірного відділу дирекції комерційної Патрис Бессараба, на третьому місці – інженер ВТГ Прилуцького РЕМ Станіслав Бордовіцин. Першою серед жінок стала інженерка ВТГ Чернігівського РЕМ Олена Пода. На другому місці - оператор ІКМ кол-центру апарату управління Тетяна Дедок. Бронзовою призеркою стала контролер Бахмацької дільниці Бахмацького РЕМ Наталія Коваль.

За підсумками проведених змагань призові місця серед команд-учасниць розподілилися наступним чином:

 

1 місце посів Прилуцький РЕМ;

2 місце виборола команда Чернігівського РЕМ;

3 місце за командою Бахмацького РЕМ.

 

 Учасники, які зайняли в особистому чоловічому, жіночому та командному заліку 1, 2 та 3 місця нагороджені кубками, дипломами та грошовими призами.

Всі учасники, які брали участь в змаганнях, однак не стали призерами, відзначені заохочувальними призами.