Побувати в цікавих і незвичайних місцях, насолоджуючись колоритом і самобутністю закордонних пейзажів, хочеться завжди. Але існує прекрасна альтернатива таким заморським подорожам, не покидаючи межі рідної країни. Працівники АТ «Чернігівобленерго» - члени профспілки відкрили для себе одне з таких екзотичних місць – туристично-готельний комплекс «Бреч», що розташований в Корюківському районі Чернігівської області. Ініціювали екскурсію адміністрація та профспілковий комітет АТ «Чернігівобленерго». За кілька годин комплекс встиг підкорити серця мандрівників і стати одним із найулюбленіших місць. Велике красиве озеро на території, посеред якого - плавучий будинок у китайському стилі. Китайську тенденцію забудови продовжує китайська стіна. На великій території комплексу площею 56 га є водоспад, фонтани, ставки, урочища – за один день енергетики зарядилися силами на місяць вперед. На фоні осені цей куточок Китаю виглядає дуже феєрично, тож всі залюбки робили фото на згадку про це дивовижне місце. Унікальний готельний комплекс входить в ТОП-10 європейських заводчиків ганноверської породи коней. На жаль через карантинні обмеження відпочивальникам не вдалося відчути себе шляхетними вершниками, або хоча б подивитися на цих благородних тварин не вдалося – це не зіпсувало враження від подорожі.

  З великим захопленням і чудовими враженнями від екскурсії повернулися і працівники Чернігівського РЕМ. Діти енергетиків разом з батьками відвідали Парк щасливих тварин «XII місяців». Арктичні вовки, антилопа, бурий ведмідь, носоріг, жирафи, зебри, гепарди, рисі, росомаха, верблюд, леви, страуси, пави, мавпи, сови, фламінго - загалом понад 100 видів тварин.

 Малеча із задоволенням годувала тварин спеціальним кормом, що можна придбати на території парку. Крім того, у зоопарку є контактна зона, де можна було погладити тваринку та погодувати її з рук. І дітей, і батьків вразила стилізація палацу «Нойшванштайн» великого казкового короля Людвіга II, який не тільки в Баварії і на фірмовій заставці кінокомпанії Волт Дісней, але і в Україні — на території Парку щасливих тварин!