22 грудня працівники АТ “Чернігівобленерго” приймали вітання до професійного свята -Дня енергетика

  22 грудня, у найкоротший день року, традиційно святкують своє професійне свято енергетики. Цей день завжди відрізняється особливою, урочистою атмосферою. Для колективу Товариства в цьому році свято «подвійне» - рівно 25 років тому було засновано «Чернігівобленерго». З нагоди свята в головному офісі відбулись урочисті збори. Ділилися гарним, святковим настроєм, позитивною енергією та посмішками. І в цей день багато енергетиків зустрічали професійне свято на робочому місці. Це обумовлено специфікою галузі. Кінець року - це час для підбиття підсумків, оцінки пройденого шляху і визначення планів на майбутнє. Можна сказати, що це - своєрідний «момент істини», коли стає ясно, що встигли зробити, а що ще тільки належить.

  За словами Голови Правління АТ «Чернігівобленерго» Михайла Ільницького, 2020 рік для Товариства був напруженим. Незважаючи на пандемію, заплановане вдалося виконати на 95%. Товариство в лідерах по дистанційному прийому показів електролічильників, виконуються інвестиційні проєкти, оновлюються електромережі, закуповується обладнання. Насиченим було і корпоративне життя підприємства. Більшість запланованих заходів, присвячених 25-річчю заснування «Чернігівобленерго», вдалося провести. Та чи не найбільшим викликом стало стихійне лихо, яке нещодавно прокотилось північним та південним сходом області. Як зауважив Михайло Ільницький, енергетики прийняли його гідно та оперативно усунули наслідки негоди. «Це є підтвердженням того, що оптимізація чисельності штату, в ході якої скоротили керівний склад, однак не зачепили робочий персонал, забезпечила більш ефективне виконання функціональних обов'язків працівників підприємства», - наголосив Михайло Ільницький. Усім енергетикам, які долучилися до проведення аварійно-відновлювальних робіт в електромережах та доклали зусиль для оперативного усунення наслідків стихійного лиха подякував і заступник голови обласної ради Дмитро Блауш. Він побажав усім працівникам енергетичного сектору міцного здоров’я, витримки, поваги і належної оцінки їх праці, а також розвитку та процвітання АТ «Чернігівобленерго».

З нагоди свята Дмитро Блауш вручив подяку обласної ради майстру дільниці I групи Седнівської дільниці з експлуатації електромереж №3 Чернігівського району електромереж АТ «Чернігівобленерго» Сергію Сергусю.

«Підкорювачами електроенергії» назвав працівників енергетичної галузі Чернігівщини перший заступник голови ОДА Віталій Загайний. Він підкреслив стратегічну роль підприємства в соціально-економічному розвитку регіону, побажав професійних успіхів, безаварійної роботи колективу підприємства. Також Віталій Загайний вручив подяку Міністерства енергетики України заступниці начальника служби розподільних мереж АТ «Чернігівобленерго» Наталії Чемен.

Переглянувши відеоматеріали про діяльність підприємства, гості були вражені і соціальними проєктами, і спортивними ініціативами, які працівникам «Чернігівобленерго» вдалося втілити у життя попри пандемію.

До усіх привітань приєднався і Голова профспілкового комітету Іван Тимошенко, який розповів про спортивне життя колективу, відпочинок та дозвілля.

 

З нагоди професійного свята найкращі представники енергетичної галузі були нагороджені почесними грамотами АТ «Чернігівобленерго», а також почесними грамотами Центральної Ради Незалежної галузевої профспілки енергетиків України та грамотами профспілкового комітету АТ «Чернігівобленерго».

 

Урочисті збори пройшли в усіх відокремлених підрозділах АТ «Чернігівобленерго».