2020 рік ознаменувався для енергетиків Чернігівщини знаменною подією – святкування 25-річчя від дня заснування Товариства. Попри всі перешкоди ювілейну дату відзначали насиченою спортивною програмою. В цьому році традиційна спартакіада була більш масовою та проводилася протягом всього року. Футбол, волейбол, аматорські змагання зі спортивної ловлі риби, інтелектуально-розважальна гра «QUIZ», шахи, настільний теніс –команди АТ «Чернігівобленерго» та ТОВ «ЕНЕРА ЧЕРНІГІВ» змагалися з різних видів спорту.

«Радує, що масштаб подібних заходів зростає і вони охоплюють все більше любителів спорту, - зауважив Голова правління АТ «Чернігівобленерго» Михайло Ільницький. – У нинішньому році команди ще краще підготувалися до спортивного свята - всі учасники чудово треновані, прекрасно екіпіровані, націлені на успіх. Спартакіада - той самий випадок, коли працівники підприємства можуть показати себе не тільки в професії, а й у спорті. Енергії у всіх учасників було хоч відбавляй! Ми ставили за мету згуртувати великий і дружний колектив. Думаю, все це нам повною мірою вдалося. Якими б не були спекотними турнірні пристрасті, під час ігор на всіх спортивних майданчиках панувала атмосфера дружби і партнерства. В наступному році більшість учасників хоче повторити чи навіть покращити спортивні досягнення", - сказав керівник.

Підсумки підбито, переможців визначено. Перше місце впевнено посіла команда Прилуцького РЕМ. Срібним призером стала командаЧернігівських МЕМ, яка з незначним відривом виборола команду Чернігівського РЕМ. На четвертому місці команда Дирекції з забезпечення діяльності. Призовий фонд доволі великий, а це має заохотити учасників і надалі брати участь у змаганнях. І навіть якщо команда не посіла призове місце, у кожного учасника залишилось багато позитивних спогадів, емоційних зустрічей з колегами та яскравих фото на згадку.