Диво свято у «Дивограї». В дошкільному навчальному закладі №36 запальними піснями, колядками, смачним частуванням зустрічали Старий Новий рік. В гості до малечі запросили і представників «Чернігівобленерго». Як годиться, енергетики прийшли не з порожніми руками, а із солодкими подарунками. Від адміністрації та профспілкового комітету Товариства дітвора отримала смачні цукерки.

  «Новий рік - це пора чудес і виконання бажань! Тому я бажаю всім дітям найголовнішого - здоров'я! Відмінного настрою, море радості та позитивних емоцій! Окрема вдячність колективу дитсадка - ви одна велика дружня сім'я з одним великим на всіх серцем», - привітав колектив та вихованців голова профспілкового комітету АТ «Чернігівобленерго» Іван Тимошенко.

  Багато сюрпризів очікувало на гостей свята. На Старий Новий рік тут водили не козу, як прийнято, а симпатичного бичка. На жаль символу 2021 року не пощастило - він захворів на «корововірус», але лікарю все ж таки вдалося врятувати героя новорічного дійства.

  Маленькі циганочки танцювали, гадали, щастя - долі бажали, бик роздавав гостям невеличкі дарунки, натомість запрошені щедро віддячували за привітання.