Ще до кінця не вщухли емоції від перемоги на Спартакіаді, присвяченій 25-річчю «Чернігівобленерго», як Прилуцькі енергетики отримали новий заряд позитиву. Три дні у мальовничих Карпатах - як заохочення від адміністрації та профспілкового комітету АТ «Чернігівобленерго» за здобуту перемогу.

  Свій тур енергетики розпочали з прекрасного і дуже багатогранного міста Львів. Навіть день у Львові може стати вікендом мрії. Подорожувальники могли побачити та помилуватися величчю тамтешніх храмів – собору святого Юри, Домініканського собору, Кафедрального собору. Львів прекрасний не тільки за рахунок бездоганної архітектури, а й своєю атмосферою, яка панує тут постійно, не зважаючи на погоду, час доби та пору року. Енергетики мали можливість відвідати підземелля кави, «Шоколадницю», побувати на Замковій горі та в музеї зброї «Арсенал». Захоплююча подорож підземеллями Львова, велич храмів, неповторний краєвид, який відкривається з висоти ратуші – це саме те, заради чого варто відвідати місто.

  Зупинилися мандрівники у затишному мальовничому селі на Прикарпатті – Микуличин, а вже звідти маршрут пролягав на Буковель – край, де можна відпочити душею, назбирати карпатської енергії і отримати незабутні враження під час подорожі. Величезна спокуса, перед якою не можуть встояти туристи – хоча б раз спуститися на лижах з гори. Екстремали знайшлися лише серед чоловіків. Жінки більше вподобали оглядову екскурсію курортом та підйом на оглядовому витязі на гору Буковель. Яскраві світлини залишилися і після відвідування унікального Етнопарку "Гуцул Ленд" . Кожна локація поєднує давні і сучасні особливості. Всі локації тут поєднані фотозонами. Одним із основних майданчиків «Гуцул Ленду» є скансен – етнографічний комплекс просто неба. Тут розміщені унікальні пам’ятки дерев’яної архітектури ХІХ – початку ХХ століття, які були привезені у Буковель із найвіддаленіших гірських куточків Українських Карпат. Це також територія із контактним зоопарком, де живуть у природних умовах свійські, екзотичні, дикі тварини та птахи. Тварини зі спеціальних розплідників, звикли до людей і тому дуже комунікабельні. Тих, хто за умовним парканцем, можна гладити - всі підходять до людей. Після насиченої, сповненої яскравих вражень екскурсії – місце, де відпочиває не тільки тіло, але й душа - спа-центр та чани.

  Третій день енергетики провели в Яремчі, де змогли придбати сувеніри на згадку та поблукати стежками Довбуша.

  Поєднавши ці всі складові в одне ціле і додавши сюди теплу та дружню атмосферу, енергетики отримали незабутню подорож, шалений запал та енергію. Це залишиться у душах теплими спогадами про найяскравіші куточки нашої рідної неньки України.