Спорт об’єднує! Незважаючи на лютий мороз, енергетики з’їхалися в м.Борзна. На льодовому майданчику КП «Борзна-спорт» зустрілися любителі зимового виду спорту з Чернігова, Корюківки, Ріпок, Бахмача та Борзни. Всього 14 хокеїстів. Вперше за всю історію «Чернігівобленерго» профспілковий комітет організував для енергетиків товариську зустріч з хокею.

  Голова профспілки Іван Тимошенко звернувся до всіх учасників з вітальним словом та вручив кожному відзнаку. На згадку – колективне фото.

  Учасників розділили на дві команди. Зустріч виявилася динамічною, з яскравими атаками, видовищними падіннями та безкомпромісним протистоянням. Правила гри контролював справжній хокейний рефері. Хокейний поєдинок тривав 2 тайми по 20 хвилин з перервою 5 хвилин і завершився з нічийним рахунком – 3:3. Щоб визначити сильнішу з двох команд, суддя змушений був призначити серію булітів. Кожен гравець намагався влучити у ворота, однак, перемогла дружба.

  Після матчу на всіх чекав гарячий чай та кава. Було багато обговорень самої гри, а також планів на майбутнє. Тож ця зустріч має стати першим кроком на шляху до цікавих змагань (в тому числі з нових для АТ “Чернігівобленерго” видів спорту), які проводитимуться протягом 2021 року адміністрацією спільно з профспілковим комітетом.