Як цікаво, весело та пізнавально провести час разом зі своїми колегами? Думаю, багато хто погодиться, найкращий і, мабуть, найсучасніший варіант – це QUIZ. Саме такий інтелектуальний суботній вихідний профспілкова організація АТ «Чернігівобленерго» за сприяння правління компанії влаштувала для своїх працівників 20 лютого. Позмагатися за першість у розумовому батлі зібралося 14 команд із різних структурних підрозділів компанії: 6 команд районних і міських РЕМ – Ніжинський РЕМ, Прилуцький РЕМ, Бахмацький РЕМ, Чернігівський РЕМ, Корюківський РЕМ та Чернігівські МЕМ, 7 команд апарату управління – збірна АУП, комерційна дирекція, технічна дирекція, дирекція з інформаційних технологій, дирекція з капітального будівництва та інвестицій, дирекція з охорони праці, сервісний центр, а також команда ТОВ «ЕНЕРА ЧЕРНІГІВ».

Грали у QUIZ енергетики не вперше. Минулого року ця гра стала частиною Спартакіади, присвяченої 25-річчю «Чернігівобленерго». Тоді участь у ній взяли 11 команд. І саме тому цьогоріч усі добре знали, хто є найсерйознішим суперником. Сказати по правді, на висоті були всі, бо завдання організатори «Національного QUIZ» підібрали не з легких. Але ж найголовніше – це, безперечно, не сам виграш, а святкова атмосфера, відчуття азарту та гарний настрій.

Отож, позаду 8 раундів зі спецзапитаннями: національний, музичний, спортивний, тематичний (до Дня закоханих), раунд капітанів на знання української мови, медіа-раунд, раунд «Швидка відповідь» аж на 12 запитань і «Пан або пропав», де найазартніші гравці могли подвоїти свої бали. Результати підраховано, переможців визначено. Втішний приз від Голови правління – книга Ювала Ноя Харарі «Людина Розумна» дістався збірній команді апарату управління. Приз за емоції – пляшка шампанського – дістався команді Корюківського РЕМ, яка й активно вболівала за інших, і співала, і танцювала. А в першій трійці опинилися дирекція з інформаційних технологій (1 місце), комерційна дирекція АУП (2 місце) і ТОВ «ЕНЕРА ЧЕРНІГІВ» (З місце).

– Якщо чесно, потрапити у трійку ми таки сподівалися, але на виграш – аж ніяк. Дуже вже багато достойних конкурентів, – зізналися переможці.

Приємною несподіванкою для призерів стали додаткові призи від спонсора – представника спортклубів «Friends» та «Level Up» Павла Ходарченка, який сам свого часу віддав роботі в АТ «Чернігівобленерго» 10 років.

Однак грою у QUIZ корпоративна активність чернігівських енергетиків, звичайно ж, не обмежиться.

– Минулого року в нас була спартакіада, яка включила в себе багато окремих конкурсів. Цього року такий формат спартакіади ми не плануємо, але проводити зустрічі будемо обов’язково, – наголосив Голова правління АТ «Чернігівобленерго» Михайло Ільницький. – Старатимемося, щоб змагання не повторювалися, а щоразу на працівників чекало щось нове і цікаве.

Подивитися відео про гру можна за посиланням https://youtu.be/0wAlSDe0jxg