8 Березня – це перші весняні промені, перше тепло, спів перших пташок, аромат перших квітів… А ще – свято жіночої краси і неповторності.

    Жінка – це мама, бабуся, сестра, дружина, дочка, подруга, колега. Кожен цей статус – особливий і надзвичайно важливий. Кожна жінка – цікава і багатогранна. Хтось із вас мріє про родинний затишок, хтось – про гучну славу, хтось – про успішну кар’єру… Та яку б місію в житті ви не обрали, незмінним залишиться одне: саме ви, жінки, – центр нашого Всесвіту, саме ви – втілення самого життя.

    І абсолютно не дивно, що головне жіноче свято ми відзначаємо саме навесні, адже жінка і сама багато в чому схожа на весну – теплом своєї душі, лагідністю, насиченістю почуттями та емоціями. А саме це нам, чоловікам, у вас і подобається.

    Дорогі жінки! Ви – наша підтримка й опора, ви даєте сили і бажання жити, ставати кращими, досягати поставленої мети, надихаєте на нові звершення. Тож нехай кожен ваш день буде неначе свято – наповнений посмішками, захопленням, радістю, турботою і любов’ю.

    Посміхайтеся і розквітайте не лише цієї весни, а щодня! Продовжуйте нести у світ любов, красу і гармонію! І нехай нагородою за вашу доброту і терпіння стане справжнє жіноче щастя! А поряд із вами щасливішими почуватимемось і ми.

    Зі святом вас! І спасибі, що ви завжди поруч!

    З повагою – Голова Правління АТ «Чернігівобленерго» Михайло Ільницький