АТ «Чернігівобленерго» продовжує вдосконалювати свої онлайн-сервіси для споживачів. Відтепер, кожен зможе дізнатися про планові та аварійні відключення електропостачання із додатку «E-Svitlo Chernihiv» та push-повідомлень Viber-bot і Telegram-bot.

Якщо у вас немає часу слідкувати за графіками аварійних та планових відключень електропостачання, але ця інформація вам просто необхідна, скористайтеся нашою новою послугою – оперативним інформуванням через Viber-bot та Telegram-bot. Тим більше, що для цього треба виконати всього кілька простих дій:

  • зареєструватися в мобільному додатку «E-Svitlo Chernihiv» або в особистому кабінеті «Фізичні споживачі» на веб-сайті АТ «Чернігівобленерго» (зробити це можна за посиланням https://play.google.com/store/apps/details?id=com.choe.superbill або https://chernihivoblenergo.com.ua/cabinet).
  • додати одну або кілька адрес, вказавши особові рахунки та ЕІС-коди (знайти їх можна на квитанції);
  • зайти на обраний особовий рахунок, натиснути «Перегляд»;
  • відшукати кнопку «Налаштування» поставити відмітки навпроти граф «Viber-повідомлення» та/або «Telegram-повідомлення»
  • натиснути кнопку «Зберегти».

Усе! Відтепер вам надходитиме попередження про кожне аварійне чи планове відключення електроенергії у вашій оселі.

Якщо ж ви поки що не зареєстровані в мобільному додатку «E-Svitlo Chernihiv», переглянути інформацію за своїм рахунком у Viber-bot та Telegram-bot можна і за запитом. Для цього треба підключитися до обраного боту, обрати функцію «Відсутня напруга» і ввести особовий рахунок, який вас цікавить. Хоча погодьтеся, інформування у повідомленнях таки набагато зручніше!

І на цьому АТ «Чернігівобленерго» не зупиняється. Ми намагаємось стати іще ближчими до споживачів! Фахівці товариства й надалі працюватимуть над удосконаленням наших сервісів, тож, можливо, уже скоро за допомогою тих же Viber-bot та Telegram-bot надати інформацію про проблеми з електропостачанням зможете нам і ви.