Шановні енергетики!

Термінової допомоги потребує наш колега – 37-річний електромонтер оперативно-виїзної бригади 5 групи оперативно-диспетчерської групи Чернігівського РЕМ Віталій Володимирович Ільїн.

24 травня, повертаючись із роботи додому, в село Жуківка Куликівського району, Віталій потрапив у ДТП. Неподалік від Куликівки в його «Москвич» врізався «BMW». Віталія затисло металевою конструкцією автомобіля. Щоб вивільнити його з машини, рятувальникам довелося за допомогою спецобладнання розрізати корпус авто. Зараз Віталій перебуває в лікарні із множинними травмами – у нього діагностували закриту травму живота з повним поперечним розривом підшлункової залози, пошкодження брижі поперекової ободової кишки з її контузією, уламковий перелом лівої стегнової кістки та травматичний шок. Операції, які тривали кілька годин, пройшли успішно, але на подальше лікування та реаблітацію Віталієві знадобиться чимало грошей, а він був основним годувальником великої родини – має аж чотирьох дітей: Нікіту (2008 р.н.), Дарину (2009 р.н.), Аліну (2009 р.н.) та Андрія (2013 р.н.).

Віталій – член нашої великої енергетичної родини, в «Чернігівобленерго» він пропрацював 13,5 років. І зараз без вашої допомоги великій родині Ільїних не впоратись. Тож не будьте байдужими! Допомогти може кожна гривня. Перерахувати ж свої посильні внески можна на картку ПриватБанку № 4149 4991 2707 7202 (Лілія Володимирівна Ільїна).