Дорогі друзі!

Сьогодні наша держава відзначає особливе свято – День Конституції України!

Рівно чверть століття тому в українців з’явився основний закон, який уже тоді наблизив нас до країн із розвинутою демократією, а також остаточно закріпив нашу незалежність. Ухвалювали Конституцію без перерви впродовж 24 годин. Передували ж цьому 6 тисяч правок і довгі місяці обговорень. Зате й досі Конституція України визнається однією із найдемократичніших у світі.

День Конституції – це свято кожного із нас, незважаючи на стать, вік, національність, віру та соціальний статус. Адже саме людина, її життя, здоров’я, гідність, недоторканість, честь та безпека є найбільшою цінністю держави. Та щоб усе це працювало в реальному житті, а не залишалося просто гарними словами на папері, на шляху реалізації цих ключових принципів держави ми найперше маємо осмислювати відповідальність за кожен власний крок.

Пам’ятаймо: Україна починається з кожного із нас! І лише нам під силу збудувати таку державу, в якій будуть створені умови для всебічного розвитку кожної людини, де пануватимуть право, закон і справедливість, тобто все те, що й гарантує нам наш основний закон.

Тож нехай у цей день в кожного з нас міцніє почуття гордості за свою країну, а мрії і сподівання на краще і щасливіше життя у власній державі справджуються. Взаєморозуміння усім нам, достатку, благополуччя, спокою та миру.

З Днем Конституції!

З повагою – Голова правління АТ «Чернігівобленерго» Михайло Ільницький