Шановні українці!

Сьогодні наша держава відзначає особливе свято – День Державного Прапора.

Для кожної країни її прапор – це не просто полотнище, а ціла багатовікова історія, символ духу та єдності нації, поразок та перемог на шляху до великих звершень, уособлення могутності та незалежності держави. Для українців же цей символ ще й священний, адже саме під рідним синьо-жовтим прапором наш народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність. За цей прапор не раз проливали кров, за нього віддавали і продовжують віддавати життя вірні сини України. Саме тому повага до прапора – це повага до свого народу, його історії і традицій.

Здавалось би, дві кольорові смуги… А скільки всього вкладено у них! Це вірність і мужність наших героїв, це відвертість і чесність кожного громадянина, це, врешті-решт, готовність до самопожертви в ім’я своєї Батьківщини. Упевнений, що, дивлячись на полотнище прапора, що майоріє десь вгорі, кожен українець відчуває гордість за свою країну і свій великий народ. Тож нехай розум, воля і любов до рідного краю щодня згуртовують нас для здійснення високої мети – процвітання соборної, вільної, неподільної і могутньої України!

Добра і процвітання нашій державі, а кожному українцеві – мирного неба, світлої надії, непохитної віри, міцного духу і величезного щастя!

З Днем Державного Прапора!

 

З повагою – Голова правління АТ «Чернігівобленерго» Михайло Ільницький