Настільний теніс офіційно входить у список найпопулярніших видів спорту. Американські дослідники стверджують, що зараз у нього є понад 850 мільйонів шанувальників у 226 країнах світу. Щорічно ж в офіційних світових турнірах бере участь понад 40 мільйонів гравців. І хоч змагання з настільного тенісу серед структурних та відокремлених підрозділів АТ «Чернігівобленерго» до таких не відносяться, в процесі гри їх учасники відчувають усе те ж саме, що і професійні гравці – шалений запал та жагу до перемоги.

Цього року у змаганнях з настільного тенісу, організованих профспілковим комітетом Товариства, взяло участь 28 гравців (20 чоловіків та 8 жінок) із 10 команд.

– Першість визначатиметься як серед команд, так і в особистому заліку, – пояснив голова профспілкового комітету АТ «Чернігівобленерго» Іван Тимошенко. – Змагання триватимуть до двох перемог, кожна партія гратиметься до 11 очок. Командні ж місця ми визначатимемо за найменшою сумою зайнятих місць всіма членами команди.

На кілька годин приміщення клубу настільного тенісу «Спін» у Чернігові перетворилося на поле запеклих протистоянь – незважаючи на веселу та дружню атмосферу, яка панувала серед учасників та вболівальників турніру, віддавати перемогу не хотілося нікому. Але змагання на те і змагання, щоб визначити лідерів. І цього разу ними стали:

·       серед чоловіків:

1 місце – Сергій Лисенко (Чернігівський РЕМ);

2 місце – Патрис Бессараба (Дирекція комерційна);

3 місце – Андрій Єрмак (Прилуцький РЕМ);

·       серед жінок:

1 місце – Олена Малах (Чернігівський РЕМ);

2 місце – Оксана Шевченко (Прилуцький РЕМ);

3 місце – Наталія Коваль (Бахмацький РЕМ);

·       у командному заліку:

1 місце – Прилуцький РЕМ (10 очок: чоловіки – 5 і 3, жінка – 2);

2 місце – Чернігівський РЕМ (17 очок: чоловіки – 1 і 15, жінка – 1);

3 місце – Дирекція з захисту активів (19 очок) та Дирекція з ІТ (19 очок).

– Сьогодні тут знову зібралося чимало прихильників спорту. Приємно, що наші працівники підтримують спортивні ініціативи керівництва Товариства і профспілкового комітету. А ще приємніше, що кожного року видно прогрес наших спортсменів-аматорів. І цей рік не виняток – рівень підготовки команд й окремих гравців помітно виріс. Тому і спостерігати за змаганнями було дуже цікаво – гравці не просто відбивали чи перекидали одне одному м’яча, а направду запекло боролися за перемогу, – підсумував Голова правління АТ «Чернігівобленерго» Михайло Ільницький.

Роз’їхалися додому команди (як переможці, так і переможені) у гарному настрої. Днями ж у кожному підрозділі розпочнеться підготовка вже до наступного протистояння – у жовтні чернігівські енергетики зійдуться на футбольному полі і знову доводитимуть свою першість. Побачимо, кому посміхнеться удача цього разу!