Шановні захисники!

Восьмий рік для нашої держави триває досить важкий період – період силового протистояння з агресором. За цей час ми, українці, як ніколи, відчули потребу в захисті і в той же час те, що у нас є кому його забезпечити. Саме тому у світлий день Покрови Пречистої Богородиці, який із 2014 року став ще й Днем захисника України, я хочу від щирого серця привітати кожного, хто уже став або готовий стати на захист своєї Батьківщини!

Безперечно, в кожному з нас живе дух наших славних предків-запорожців, які не зупинялися ні перед чим, щоб здобути перемогу для своєї Вітчизни. Дуже вже довгим і тернистим був шлях України до визнання її вільною і незалежною країною. Скільком її вірним синам довелося доводити це ціною власного здоров’я, а інколи й життя! Але довгі роки національно-визвольної боротьби показали – відступати ми не готові ні за яких умов!

Тож сьогодні я хочу подякувати кожному захиснику України і побажати усім міцного здоров’я, непохитної мужності, незламного духу, родинного щастя, миру, взаєморозуміння, злагоди і добробуту. Нехай Пресвята Богородиця захищає й оберігає вас від усіляких негараздів, кожен день вашого життя буде сповнений радістю, теплом і новими перемогами, а ваші добрі справи примножать славу рідної України!

 

Слава Україні! Героям слава!

З повагою – Голова правління АТ «Чернігівобленерго» Михайло Ільницький