19 та 20 жовтня на базі навчально-курсового комбінату АТ «Чернігівобленерго» пройшов навчально-практичний семінар для інспекторів групи технічного аудиту та майстрів групи експлуатації приладів обліку відокремлених підрозділів Товариства, присвячений удосконаленню проведення робіт у вузлах обліку.

– Семінари на різні актуальні для наших працівників теми ми проводимо регулярно, – зазначає заступник директора комерційного з технічного забезпечення АТ «Чернігівобленерго» Іван Заровний. – Окрім того, за потреби працівники кожного відокремленого підрозліду компанії можуть звернутися до нас із власними пропозиціями щодо практичних занять.

Під час семінару його учасники розглянули порядок проведення технічної перевірки засобу обліку та схеми його підключення (доповідачем з цієї теми виступив старший інспектор служби технічного аудиту Володимир Бабич), а також разом з інженером служби засобів обліку електроенергії Іваном Черноногом вдосконалювали навички роботи з вольтамперфазометром (ВАФ), зразковим лічильником та індикатором працездатності схеми обліку (ІПСО).

– Сподіваємось, отримані знання згодяться нашим працівникам у роботі, – каже Іван Заровний. – Адже щоразу, продумуючи плани практичних занять, ми намагаємось зробити їх якомога життєвішими, щоб кожен працівник, який їх відвідав, не просто вислуховував якусь лекцію, а в живій дискусіїї міг отримати відповіді на всі актуальні питання, які виникаюь у процесі роботи, а також власноруч спробувати (чи продемонструвати) роботу на приладах, які так чи інакше використовуються у повсякденній діяльності нашого Товариства.