Шановні військовослужбовці, ветерани Збройних Сил України, захисники української держави!

Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем Збройних Сил України!

Протягом останніх семи років 6 грудня стало особливою датою для кожного українця. Адже вперше за роки своєї незалежності нам довелося зі зброєю в руках відстоювати право на свободу, територіальну цілісність, соборність та суверенність власної держави. Боронити рідну землю від агресора у складі різних підрозділів Збройних Сил України та в бойових загонах добровольців пішли тисячі наших земляків, в тому числі і наші колеги-енергетики. Мужність, сила волі і справжній героїзм – ті риси, які продемонстрував кожен із вас на полі бою і в тилу.

За ці роки ми добре зрозуміли, що найцінніше в житті – це мир і спокій. А тому сьогодні хочемо подякувати кожному із вас – людей, які ціною власного здоров’я, а інколи й життя, відстоювали кордони нашої держави і забезпечували нам мирне життя. Ви – найкращі сини і доньки України, подвиг яких навічно залишиться у нашій пам’яті!

Тож від щирого серця кожному захиснику я хотів би побажати саме миру та спокою, наснаги та удачі, здоров’я і злагоди у родинах. Сім’ям же наших героїв – щоб вони обов’язково дочекалися своїх рідних додому! 

Не втрачайте віри в перемогу, бо ми всі віримо – ваша мужність і сила здатні здолати будь-якого ворога!

 

З повагою,

Голова правління АТ «Чернігівобленерго» Михайло Ільницький