Десятки подяк і грамот, медалі і цінні подарунки, і, звісно ж, купа привітань – так учора, 22 грудня, своє професійне свято відзначали чернігівські енергетики – працівники АТ «Чернігівобленерго».

АТ «Чернігівобленерго» – компанія з віковою історією і величезним досвідом, яка при цьому прагне йти в ногу із глобальним розвитком, а тому швидко підлаштовується під сьогоднішню реальність – інтелектуальну і цифрову. Основні пріоритети роботи Товариства – це надійність, безперебійність та безпека енергопостачання, що досягається за рахунок професійної роботи трьох тисяч працівників, оновлення та реконструкції електричних мереж, а також цифрової трансформації виробничих процесів. Мета Товариства – стати лідером із якості обслуговування споживачів серед споріднених підприємств не лише регіону, а й усієї країни. Саме про це цього святкового дня говорили і працівники галузі, і почесні гості, що прибули на урочистості в Міський Палац культури імені В’ячеслава Радченка.

– Ви забезпечуєте роботу лікарень, шкіл і садочків, промислових підприємств і соціальних установ. Комфортне життя у кожній оселі також багато в чому залежить від вас. Але ми зазвичай помічаємо вашу роботу, лише коли світло чи тепло з якихось причин зникають, – зазначив голова Чернігівської ОДА В’ячеслав Чаус. – Приємно відмітити, що «Чернігівобленерго» – це ефективна структура, яка справляється зі своїми завданнями на всі 100%. Щиро дякую за ваш професіоналізм та відданість обраній справі!

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко також наголосив, що «Чернігівобленерго» – одне з найефективніших підприємств області, а заступник голови Чернігівської обласної ради Дмитро Блауш пожартував, що дуже радіє з того, що обрав шлях політика, бо ж працювати у таких сферах, як енергетика, дуже важко.

І це таки правда, адже енергетика – це та галузь, працівники якої працюють вдень і вночі, у вихідні та святкові дні, аби тільки щодня у домівках споживачів були світло, тепло і затишок – ті блага цивілізації, без яких зараз просто неможливо уявити наше життя.

– Цей рік для енергетиків був доволі непростим, – звернувся до присутніх на святі Голова правління АТ «Чернігівобленерго» Михайло Ільницький. – Перед нами знову постала низка викликів.

Говорив Михайло Васильович про складну ситуацію на енергетичному ринку України, про виконання поставлених завдань, про коронавірусну пандемію, яка також не могла не вплинути на роботу підприємства, та найбільша частина його промови була присвячена все-таки людям – працівникам підприємства, без яких його робота просто не могла б бути ефективною. Найкращі цього дня отримали відзнаки різного ступеня. Нагородив Голова Правління і перших чернігівських новаторів – переможців конкурсу «Корпоративні інновації» Юрія Шамрука та Олександра Шабаліна, які запропонували компанії інноваційні ідеї, що найближчим часом будуть втілені в життя. А це ще один доказ того, що Товариство не стоїть на місці, а стрімко розвивається, даючи проявитися тим, хто має власні креативні ідеї.

Чимало відзнак отримав і сам Михайло Ільницький. У тому числі нагрудний знак «Відмінник енергетики України» від Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, що знову-таки доводить, що компанією він керує ефективно.

Тож сьогодні ще раз хотілось би привітати кожного, кому небайдужа енергетика і побажати усіляких гараздів, а також ніколи не зупиняти на місці, як це і роблять працівники АТ «Чернігівобленерго».