Дорогі друзі!

Щороку 22 січня всі українці відзначають особливе свято – День Соборності України, яке нагадує нам, що Україна – єдина держава, яка не ділиться на Схід і Захід, Північ і Південь, а всі ми – єдиний народ!

Саме 22 січня далекого 1919 року було проголошено Акт Злуки Української та Західноукраїнської Народних Республік і таким чином відбулося символічне об’єднання українських земель у межах однієї держави. Цей день став основоположною подією для українського державотворення, а також першим і дуже важливим кроком до майбутнього проголошення незалежності України.

В українській мові слово «соборність» означає цілісність та неподільність. І, на жаль, саме зараз оцю цілісність і неподільність нашої держави доводиться відстоювати українським військовим. Вкотре за велику багатостраждальну історію України ми змушені захищати державні кордони від зовнішнього агресора. Історія свідчить: це українці робити вміють! І вміють дуже добре. Таку вже місію поклала доля на наш народ. А тому відступати ми не маємо права, навпаки – ми просто повинні продовжити героїчні досягнення наших предків і стати гордістю для наших нащадків!

Тож нехай цей святковий день утвердить нас у єдності та патріотизмі, а розум, воля і любов до рідного краю згуртують усіх заради процвітання соборної, незалежної і демократичної України!

Із Днем Соборності України!

Слава Україні! Героям Слава!

 

З найкращими побажаннями – Голова правління АТ «Чернігівобленерго» Михайло Ільницький