Напевно, в кожного із нас є улюблені книги, які ми час від часу перечитуємо і щоразу відкриваємо для себе щось нове. І хай би як зараз не розвивалися телебачення та інтернет, книги все одно були і будуть постійним супутником людини й одним із найбільших чудес, створених нею. Адже із тих пір, як люди навчилися писати, всю свою мудрість вони довіряли саме книгам. Читання – це не просто приємне проведення часу, воно збагачує нашу мову, збільшує словниковий запас, розвиває наше мислення. Книга здатна примусити сміятися і плакати, співчувати і засуджувати, задумуватися над вічними питаннями. Скільки корисного і цікавого відкривається перед нами завдяки книгам!

Однак не можна не погодитись, що часто уже прочитані книги непорушно стоять на наших книжкових полицях і припадають пилом. Саме час подарувати їм друге життя! І чернігівські енергетики уже придумали, як це зробити. Днями в холі головного офісу АТ «Чернігівобленерго» (м. Чернігів, вулиця Гонча, 40) було відкрито шафу для буккросингу – обміну книжками. Відтепер кожен бажаючий енергетик може поділитися книгою зі своєї домашньої бібліотеки із своїми колегами й узяти із шафи ту, яка найбільше зацікавила. Таким чином книги знову почнуть «жити», а енергетики розширятимуть свій кругозір.

Отож усіх працівників «Чернігівобленерго» запрошуємо приєднатися до цієї ініціативи! Тематика книг не обмежується жодними рамками! А щоб ми могли прослідкувати шлях кожної книги (як того і вимагає сама ідея буккросингу), після обрання книги просимо заповнити журнал, який знаходиться на полиці.

Давайте читати разом!