Шановні енергетики!

Термінової допомоги потребує наш колега – майстер Тупичівської дільниці з експлуатації електромереж Городнянської дільниці Олександр Чех.

В АТ «Чернігівобленерго» Олександр Іванович працює із 1983 року. Спочатку він був електромонтером, потім майстром дільниці. Колеги добре його знають і поважають.

У березні цього року в родину Олександра Івановича увірвалася біда – дуже постраждала його сім’я, яка перебувала в Чернігові. Син, невістка та 10-річний онук потрапили під обстріл російських окупантів й усі отримали дуже тяжкі мінно-вибухові поранення. На жаль, в онука вони були несумісними з життям. Син із дружиною вижили, але перебувають у тяжкому стані – обоє отримали вогнепальні поранення спини, грудної клітки, рук та ніг. Кожному з них уже було проведено по декілька складних операцій у Чернігові та Києві. Зараз вони продовжують перебувати на лікуванні у столиці. Їх стан залишається тяжким – обом знадобиться довготривале лікування, а потім ще й реабілітація. Коштів на все це у родини катастрофічно не вистачає, бо єдиним її годувальником залишився Олександр Іванович.

Однак і він сам, і всі його рідні та близькі не втрачають надії повернути молоде подружжя до повноцінного життя, а тому стукають в усі двері, які тільки можна, сподіваючись на людяність та милосердя.

Не залишимо нашого колегу наодинці з таким горем! Ваші добрі серця і посильні матеріальні внески дуже підтримають родину Олександра Чеха і дадуть йому та його родині надію на щасливе майбутнє.

Свої посильні внески ви можете перерахувати на картку ПриватБанку № 4149 4991 4988 5731 (Чех Олександр Іванович). Контактний телефон – (067) 16-06-501.

Не будьмо байдужими!