Дорогі друзі!

Сьогодні наша держава відзначає велике свято – День Конституції України! Ми святкуємо початок історії сучасної незалежної України, адже саме прийняття Конституції закріпило правові основи нашої держави, її суверенітет і територіальну цілісність, саме вона стала головним оберегом державності і демократії, гарантом незалежності та соборності України. На жаль, прийшли часи, коли ворог хоче поставити усі ці важливі для кожного українця принципи під питання. Однак, щоб він не робив, свою свободу ми не віддамо нікому і ніколи!

Свого часу саме Конституція стала запорукою єдності українського народу, гарантією прав і свобод кожного громадянина нашої країни. Тепер же одне з наших основних завдань – докласти максимум зусиль для утвердження в Україні високих соціальних, економічних та гуманітарних стандартів, визначених нею. Утвердження навіть в умовах війни!

Наша Конституція – це підсумок довгого, тернистого шляху, який пройшов український народ. Виборюючи незалежність і соборність, наші предки не задумуючись віддавали свої життя. На жаль, зараз те ж саме доводиться робити і їхнім нащадкам… Але всі добре знають, заради чого приносяться ці жертви, – перемога обов’язково буде за нами! Жоден окупант не зможе відібрати те, що закладено природою в душу кожного українця – любов до рідної країни і ненависть до будь-якого поневолювача!

Тож я ще раз вітаю кожного справжнього українця із цим особливим святом! І нехай вас ніколи не покидає гордість за високе звання громадянина української держави!

 

З повагою – Голова правління АТ «Чернігівобленерго» Михайло Ільницький