Для українців кожен військовослужбовець ЗСУ давно став справжнім героєм. Навіть якщо і не має однойменної нагороди. Про цих сміливих хлопців складають пісні, їх малюють на картинах, їм присвячують вірші. І не дарма. Саме нашим мужнім воїнам ми зобов’язані тим, що продовжуємо жити у вільній країні, маємо змогу розмовляти рідною мовою і самі вирішувати, як складеться життя України в подальшому. Але… Інколи нашим бійцям також потрібна підтримка і допомога. Причому як моральна, так і матеріальна. Із останньою вирішили допомогти армії і працівники АТ «Чернігівобленерго».

Зараз Товариство переживає нелегкі часи. Мережі «Чернігівобленерго» – одні із найбільш пошкоджених після активної фази бойових дій на півночі країни, а коштів на їх ремонти катастрофічно не вистачає. Однак, незважаючи на складний період у житті компанії, адміністрація, профспілка та трудовий колектив не можуть стояти осторонь, коли допомоги потребують наші захисники. Саме тому разом вони прийняли рішення виділяти одноденну зарплату один раз на квартал до кінця поточного року на потреби Збройних сил України і перераховувати зібрані суми на рахунок ЗСУ в Національному банку України.

– Звісно, ця сума не розв’яже якихось глобальних проблем нашої армії, але, якщо цю або подібну ініціативу підхопить хоча б якась частина підприємств України, у ЗСУ буде можливість придбати щось дійсно вартісне і корисне. Те, що послугує для перемоги нашої країни, – говорить Голова правління АТ «Чернігівобленерго» Михайло Ільницький.

Отож приєднуйтесь!